torstai 28. elokuuta 2014

Disappeared ♦


Kiinnostuksen kiikarini jöpöttävät pahemman kerran TV-sajaan -

Disappeared-niminen sarja, joka pyörii Investigation Discovery kanavalta, kyseinen sarja on kiinnittänyt mun huomion moneen otteeseen ja on kiinnostava, kyseessähän on oikeita katoamistapauksia, mitä sitten puidaan läpi sen 40 minuuttia kestävän ohjelman aikana. (tottakai sehän on vaan kooste).

halusin avautua pakkomielteestäni tähän ohjelmaan, koska mun mieli on raiskattu niin monta kertaa jo - kun niitä ihmisiä ei vaan vittu löydy! ei mistään, ei edes ruumista, ei mitään. nää tapaukset karmii mua ihan helvetisti, mutta kiinnittää myös huomion toooodella hyvin.
ja jos kadonnut ihminen/perhe löytyy, ne on yleensä jossai aavikolla luurankoina? huhhei, vain..

"Täysi mysteeri: Kokonainen perhe katosi jäljettömiin" -

02.04.2010

Yhdysvaltojen viranomaiset ovat ymmällään kaksi kuukautta sitten kadonneen McStayn perheen mysteerin edessä.

Liikemies Joseph MCStay, hänen vaimonsa ja 3- sekä 4-vuotiaat lapset nähtiin viimeksi helmikuun neljäs päivä.

Heidän autonsa löytyi Meksikon rajalta. Erässä turvakamerakuvassa on mahdollisesti kyseinen perhe ylittämässä rajaa jalkaisin.

Perhe asui Fallbrookissa, vähän yli sata kilometriä meksikon rajalta pohjoiseen.

Mutta miksi he menivät Meksikoon? Sukulaisetkin ovat ihmeissään, koska tuollainen käytös ei ole heidän tapaistaan. Ja miksi he jättivät koiran kotiin ilman ravintoa ja ruoat mätänemään jääkaappiin?

Viranomaisilla ei ole myöskään mitään tietoa esimerkiksi perheen talousongelmista.

Yhdysvaltojen media on seurannut mysteeriä tarkasti. lehdissä on julkaistu myös lukuisia kuvia perheestä, mutta varmoja johtolankoja ei vieläkään ole. Täältä löytyy yksi kuvagalleria kadonneesta perheestä.

--- piip piip piip

16.11.2013 11:16

Yhdysvalloissa mystisesti kadonnut perhe on löytynyt haudattuna autiomaasta. 

Viranomaiset uskovat, että eteläisestä Kaliforniasta kuluneella viikolla löytyneet luut kuuluvat helmikuussa 2010 kadonneelle nelihenkiselle perheelle, kertoo BBC.
Tutkijat ovat jo vahvistaneet, että osa luista kuuluu Joseph McStaylle, 40, ja vaimo, Summerille, 43. Loppuja tutkitaan vielä, mutta niiden oletetaan olevan pariskunnan 4- ja 3-vuotiaiden poikien.


 tämä on yksi niistä keisseistä, jotka saa mut ainaki miettimään, kuinka tärkee oma perhe on. kukaan paitsi heidät murhannut, ei tiedä mitä McStayn perheelle kävi. tekijää ei koskaan tulla saamaan kiinni, joten tarina jää ikuiseksi mysteeriksi.

nyt meen kattoo disney channelii, oon yksi himas ja nää murhajutut saa mun mielikuvituksen laukkaa, moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti